Sonos draadloze multiroom audio

Draadloze Multiroom audio

Draadloos audio, kwaliteit en gemak

Is jouw Hifi set aan vervanging toe? Bij Offermans Beeld & Geluid kun je kiezen uit een zeer compleet assortiment. Dé trend op dit moment is draadloze audio. Alle bekende namen bieden deze systemen aan. We hebben het over multifunctionele speakers zonder snoertjes. De meeste boxjes zijn compact ontworpen en licht in gewicht. Je kun ze overal gebruiken: in alle kamers van je huis, in de tuin, de auto en zelfs op de fiets!

Er is draadloos en draadloos

De term draadloze audio wordt voor verschillende gebruiksmogelijkheden gebruikt. Voordat jij een nieuwe audio set aanschaft, is het goed te weten wat je precies wilt. Met draadloos wordt bij ons allereerst de mogelijkheid bedoeld om vanaf verschillende apparaten (televisie, pc, laptop, smartphone en tablet) muziek over te brengen – streamen – naar de speakers. Draadloos audio betekent uiteraard ook dat de speakers geen snoertjes meer hebben.

Multiroom audio, de ultieme muziekbeleving

De laatste ontwikkeling op het gebied van draadloze audio is multiroom audio. De Hifi set is hierbij 100% draadloos én in het hele huis te beluisteren. Bij multiroom audio gebruik je je eigen al bestaande wifinetwerk en het bereik is hierdoor bijzonder goed. Deze systemen maken het mogelijk dat je in elke kamer van je huis naar je favoriete muziek kunt luisteren. En als je ’s morgens van de slaapkamer, via de douche en keuken naar de woonkamer gaat, mis je geen moment van je favoriete ochtendradioshow.

Een echte pionier op het gebied van multiroom-audio is het relatief jonge (2002) merk Sonos. De populariteit van dit prachtige systeem is ongekend. Maar er zijn ook nieuwe kapers op de kust. Zoals het Japanse Denon, dat met de HEOS-serie een geduchte concurrent is.

Audio op maat

Het productaanbod van draadloze audio is enorm. Denk om te beginnen na over de toepassing: waar speel je de muziek af? En bedenk ook op welke manier je de muziek wilt streamen, via WiFi of BlueTooth? En natuurlijk is het belangrijk welk budget je beschikbaar hebt.

Kwaliteit

Wij streven ernaar om producten in ons assortiment op te nemen die kwalitatief goed zijn. Niet alleen producten die langer meegaan, maar ook producten die prettig werken en een beter resultaat geven. Hierbij kun je denken aan televisies met een betere beeldkwaliteit en ook aan draadloze hifi-installaties met een geweldig geluid.

Persoonlijk advies

Een keuze maken is altijd lastig. Wij proberen je altijd een advies te geven dat op maat is. Dit is een van de redenen waarom wij persoonlijk contact zo belangrijk vinden. Op die manier kunnen we helpen om een keuze te maken voor een product wat bij je past en wat aan jouw wensen voldoet.

Service

Ook na aanschaf van een apparaat kun je nog steeds bij ons terecht. Mocht er iets niet goed werken of komt je ergens niet uit, dan kun je gebruikmaken van onze eigen technische dienst. Dit kan zowel binnen als buiten de garantie.

Bose draadloze audio

Sonos airplay draadloze audio