Draagbare audio

Draagbare audio

Als dé streaming-specialist van de regio kan Offermans Meerssen u ook goed adviseren op het gebied van draagbare audio. Draagbare audio hoeft overigens niet per se het geluid via streaming over te brengen, maar deze techniek wordt tegenwoordig wel vaak toegepast bij hoofdtelefoons en speakers.

Smartphones zijn nauwelijks meer weg te denken. Eén van de voordelen hiervan is dat muziek luisteren gemakkelijk gaat: smartphones hebben doorgaans immers genoeg opslagruimte voor muziek. Wanneer je hierop een hoofdtelefoon aansluit, kun je heerlijk genieten van je muziek in goede geluidskwaliteit én zonder dat je omgeving hier last van heeft. Kies voor een over-ear of on-ear hoofdtelefoon voor optimale geluidskwaliteit en comfort, of kies voor in-ear of earbud oordopjes voor meer gebruiksgemak door het kleinere formaat. Voor welke oplossing je ook kiest, er zijn zowel bedrade als draadloze mogelijkheden. Laat je informeren bij Offermans Meerssen en luister naar de verschillende hoofdtelefoons om te bepalen wat voor jou de beste koop is!

Bekijk hier het aanbod hoofdtelefoons >

Wil je met meerdere mensen van muziek genieten, bijvoorbeeld afgespeeld van je smartphone, kies dan voor draadloze speakers. Uiteraard kun je de muziek ook rechtstreeks via de telefoon afspelen, maar de geluidskwaliteit neemt toe wanneer je voor een externe speaker kiest. Deze zijn er in veel verschillende formaten: de een erg handzaam en de ander wat groter en zwaarder. Vanzelfsprekend kunnen grotere en zwaardere speakers over het algemeen het geluid voller overbrengen dan de kleine en lichte speakers, maar kom eens luisteren in onze showroom en laat je verrassen waartoe draagbare speakers in staat zijn…

Bekijk hier het aanbod draadloze speakers >

Bose Airplay Philips draagbare audio