Bowers Wilkins HIFI

Exclusieve HiFi

De nieuwste HiFi-systemen

Geluid is een vak. Ontwerpers van luidsprekers weten daar alles van en blijven zich continu vernieuwen. Sta je op het punt een nieuw Hifi systeem aan te schaffen? Ben je op zoek naar een prachtig holografisch klankbeeld zonder zware versterkers? Offermans Beeld & Geluid biedt hoogwaardige Hifi sets van betrouwbare merken als Bowers & Wilkins, Bose, Dali, Canton, Quadral, Cambridge, Denon, Jamo, LG, Marantz, Sonos, Sony en Philips.

Stijlvol, compact & draadloos

Grote apparaten met nog grotere boxen en overal snoeren, die tijd is voorbij. Een Hifi systeem is tegenwoordig vrijwel onzichtbaar, klein en draadloos. De subtiele speakers, eventueel met subwoofer, kun je verspreid door de kamer neerzetten of ophangen. Het geluid klinkt perfect, komt van alle kanten en jij zit er letterlijk middenin. Naar de radio of je favoriete muziek luisteren wordt een nog intensere ervaring. Ben je op zoek naar een draagbaar Hifi systeem voor in de tuin, de auto of op de fiets? Wij helpen je kiezen.

Oplossingen voor draadloos WiFi

Er zijn systemen die geheel draadloos zijn. Dat betekent letterlijk speakers zonder kabels en ook het draadloos afspelen van muziek op ieder gewenst apparaat. Met technieken als Bluetooth en Airplay verstuur je via de televisie, dvd-speler, Blu-ray-speler, pc, smartphone of tablet muziek naar de boxjes. De meeste speakers hebben een accu of batterijen. Ze zijn klein en licht in gewicht. Je kunt ze overal mee naar toe nemen en gemakkelijk verplaatsen.

Multiroom audio: HiFi door het hele huis

De laatste trend op audio gebied is één HiFi systeem voor in de hele woning. Deze multiroom audio systemen zijn volledig draadloos en werken via je eigen wifi-verbinding. Naar muziek luisteren in de woonkamer, slaapkamers, keuken, badkamer en zelfs op zolder en het toilet: dat kan met een multiroom audio set.

Kwaliteit

Wij streven ernaar om producten in ons assortiment op te nemen die kwalitatief goed zijn. Niet alleen producten die langer meegaan, maar ook producten die prettig werken en een beter resultaat geven. Hierbij kun je denken aan televisies met een betere beeldkwaliteit en ook aan hifi-installaties met een geweldig geluid.

Persoonlijk advies

Een keuze maken is altijd lastig. Wij proberen je altijd een advies te geven dat op maat is. Dit is een van de redenen waarom wij persoonlijk contact zo belangrijk vinden. Op die manier kunnen we helpen om een keuze te maken voor een product wat bij je past en wat aan jouw wensen voldoet.

Service

Ook na aanschaf van een apparaat kun je nog steeds bij ons terecht. Mocht er iets niet goed werken of komt je ergens niet uit, dan kun je gebruikmaken van onze eigen technische dienst. Dit kan zowel binnen als buiten de garantie.

Bestellen en contact

Alle audiosets zijn online te bestellen. Heb je vragen of wil je advies voor een betaalbaar HiFi-systeem in jouw huis? Mail ons of vul het onlinecontactformulier in. Ben je benieuwd hoe streaming audio klinkt of hoe een multiroom systeem eruit ziet? In onze winkel kun je terecht voor een live ervaring.

Cambridge HIFI

DALI FAZON HIFI SPEAKERS