Loewe Connect 32 is de beste 32-inch televisie op de markt

Loewe Connect 32 test

Het vakbladmagazine Digital Home pakt in zijn eerste editie van 2016 uit met een lovende publicatie van de Loewe Connect 32 DR+. Er wordt in detail verteld hoe uitrusting, bediening, comfort, beeld én geluid samenkomen in één product met een zeer positief testresultaat als gevolg, nl. de beste 32-ich televisie van de markt!

Lees hier het originele artikel van het vakblad Digital Home

Beknopte vertaling:

Loewe heeft met de Connect 32 DR+ een televisiemodel met een scherm van 80 cm in zijn assortiment dat binnen dit segment de norm stelt. Alleen al door er naar te kijken weet u het: de Connect 32 DR+ is een heel speciale televisie. Zijn hoogwaardige design met verborgen kabelgeleiding. De met stof beklede stereoluidsprekers aan de voorzijde.  De al net zo stijlvolle, stabiele en bovendien ook nog draaibare voet van verchroomd metaal geven duidelijk aan dat dit niet zomaar een 32 inch televisie is. Loewe biedt deze televisie aan in drie accentkleuren: zilver, cappuccino en zwart. Ook qua montageoplossingen zijn er diverse mogelijkheden.

De uitrusting

De Loewe Connect 32 DR+ heeft een uitrusting die zijn weerga niet kent. Andere televisies mogen dan wel meer online apps hebben dan de Loewe, maar met zijn ingebouwde “DR+”- hardeschijfrecorder, zijn dubbele DVB-multituner en een ruime keuze aan behuizingskleuren en montageoplossingen (tafelpoot, vloerstandaard, rack of wandhouder) steekt de Connect 32 DR+ met kop en schouders boven de andere merken uit. Dit 80 cm grote model heeft met zijn 1920 × 1080 pixels optimale HDTV-resolutie. Dankzij “DR+” kunt u tot wel 3 programma’s tegelijkertijd opnemen en bekijken. Bovendien is de “Connect 32” ook verkrijgbaar zonder ingebouwde recorder.