Loewe Home Entertainment

Sinds 1998 zijn wij premium partner van Loewe. Daarmee zijn wij de oudste en bekendste Loewe dealer in de regio.

Al sinds de eerste kennismaking zijn wij verliefd op dit prachtige merk met zijn perfecte apparatuur. Een televisie merk die zeer innovatieve electronica combineert met een prachtige buitenkant.

De merkwaarden werden gedurende lange tijd continu ontwikkeld. De broers Dr. Siegmund en David Ludwig Loewe legden de oorsprong in 1923 in Berlijn. Sinds die tijd werd altijd het principe gehuldigd: met zinvolle innovaties nieuwe maatstaven aanleggen. Loewe realiseerde reeds overtuigende kwaliteit tijdens de eerste publieke, internationale televisieuitzending in 1931. Sinds 1948 produceert men in Kronach kwaliteit Made in Germany. In de laatste 20 jaar werd niet alleen de Art 1 uit 1985 een designklassieker, maar kreeg men ook talrijke nationale en internationale onderscheidingen.

In 2005 zette Loewe tenslotte de stap naar een toonaangevende Premium Flat-TV-producent. De doorbraak lukte met de Individual: de eerste Flat-TV met individuele behuizingsvarianten, opstellingsmogelijkheden en inlegwerkkleuren. Met de Connect luidde Loewe in 2008 een nieuw, digitaal televisietijdperk in door de verbinding van externe eindtoestellen aan de Flat-TV. Een jaar later combineert de Reference lijn het ongeëvenaarde Ultraslim-Design met superieure toptechnologie. In 2009 wordt het Mediacenter geïntroduceert dat entertainment in een perfect netwerk in het hele huis mogelijk maakt. De volgende stap naar de toekomst.

Huidige modellen televisie

One 40 FHD en One 55 UHD (vanaf november 2016 Bild 1.32 en Bild 1.65)

Art 40 UHD, Art 48 UHD en Art 55 UHD

Connect 32 FHD/DC en de Connect 32 FHD/DR+, Connect 40 UHD, Connect 48 UHD en Connect 55 UHD

Reference 55 UHD

Bild 7.55 en de Bild 7.65 (Oled techniek)

Luidsprekers

Klang 1 en de Klang 5

Satellite speaker, stand speaker en de subwoofer

Loewe Bild 7Loewe One 40Loewe Bild 7 montage