Professionele audio

Professionele audiosystemen

Haarscherp beeld en kraakhelder geluid

Hoe kom je van een goed verhaal naar een briljante presentatie? Dat begint bij de kwaliteit van de spreker. Maar er is meer. De toehoorder wil overdonderd worden, in beeld en geluid. En dat betekent de inzet van hoogwaardige, audiovisuele systemen. Van projectoren en professionele schermen tot aan audio-oplossingen, 100 volt installaties en controlesystemen. Van de juiste bekabeling tot aan alle ophangsystemen. Zorg dat je presentatieruimte van A-Z klopt. Het resultaat? Haarscherp beeld en kraakhelder geluid van ongeëvenaarde digitale kwaliteit, waar en wanneer je het nodig hebt.
Offermans levert een compleet aanbod van de beste professionele audiovisuele systemen.

Kleine details vormen grootse successen

Of je nu thuis of in de auto naar muziek luistert, je waardeert de kwaliteit van geluid van topniveau. En datzelfde geldt voor je klanten. Bij de inrichting van je bedrijf, restaurant, hotel of een andere horecagelegenheid weet je dat dit de details zijn die het verschil maken. Dit is het niveau dat je klanten van je mogen verwachten. Dat kan de perfect klinkende achtergrondmuziek in het restaurant zijn, maar ook de professionele satellietontvangst in de vergaderzaal die succesvol samenwerken op grote afstand mogelijk maakt.

Een eerste indruk maak je maar één keer

En die indruk kan maar beter goed zijn. Of dat nu persoonlijk is of door middel van een display; de optimale betrokkenheid van je klanten creëer je door ze direct aan te spreken. En als dat niet in eigen persoon kan, dan wel door haarscherp beeld. Displays zijn niet meer weg te denken uit onze belevingswereld in bedrijven, winkels en zelfs op straat. Interactief communiceren kan door middel van een touchscreen, maar ook door het geven van de juiste informatie of door te adverteren. En door het moderne Digital Signage ofwel narrowcasting kun je de informatie nog beter stroomlijnen. Met dit communicatiemiddel toon je op gezette tijden dynamische informatie aan je doelgroep. Een vriendelijke en effectieve manier om met je klanten, bezoekers of eigen personeel te communiceren. Displays met Digital Signage kun je op diverse strategische plekken in je bedrijf of openbare ruimte opstellen.

Draadloze techniek dient de mens

Draadloze techniek is de vernuftigste oplossing die ons een onbeperkt aanbod geeft aan kennis en informatie. Je kent vast wel het moment dat een presentatie van je collega nog om een paar aanpassingen vraagt voordat hij deze kan streamen naar de vergaderzaal. Of de data zich nu in de cloud bevindt, op een USB-stick staat of lokaal is opgeslagen, maakt dan niets meer uit. Met je eigen device (BYOD) kun je deze collega helpen met de benodigde aanpassingen. En dit nieuwe document deel je vervolgens via streaming of wireless mediapeler. Zo laat je jouw collega schitteren met de nieuwste technieken.

Kwaliteit

Wij streven ernaar om producten in ons assortiment op te nemen die kwalitatief goed zijn. Niet alleen producten die langer meegaan, maar ook producten die prettig werken en een beter resultaat geven. Hierbij kun je denken aan televisies met een betere beeldkwaliteit, hifi-installaties met een geweldig geluid en ook professionele audiosystemen voor een onvergetelijke indruk.

Persoonlijk advies

Een keuze maken is altijd lastig. Wij proberen je altijd een advies te geven dat op maat is. Dit is een van de redenen waarom wij persoonlijk contact zo belangrijk vinden. Op die manier kunnen we helpen om een keuze te maken voor een product wat bij je past en wat aan jouw wensen voldoet.

Service

Ook na aanschaf van een apparaat kun je nog steeds bij ons terecht. Mocht er iets niet goed werken of komt je ergens niet uit, dan kun je gebruikmaken van onze eigen technische dienst. Dit kan zowel binnen als buiten de garantie.

Professionele Audio installatie

ITEC Audio