televisie - TV

Televisies

We vallen maar meteen met de deur in huis. Gemiddeld kijken wij 2 uur en 15 minuten per dag televisie. Als je uitgaat van 8 uur slapen en 8 uur werken is dat een aanzienlijk deel van onze vrije tijd. Een nieuwe televisie aanschaffen vergt dus goed voorwerk.
Welke schermgrootte is het meest geschikt voor je woonkamer? Moet je nu kiezen voor Full HD of Ultra HD? En wat zijn de voordelen van een Smart tv? Lastige vragen waarbij wij je graag helpen.

Waar kun je uit kiezen?

Ultra HD (4K) tv
Televisiekijken gaat van scherp, scherper naar scherpst. De nieuwste technieken volgen elkaar op. Op dit moment is Ultra HD het scherpst. Ultra HD tv is uitgerust met een hogere resolutie van 3.840 bij 2.160 pixels. Dit is levensecht televisiekijken met een beeld dat 4x scherper is dan een Full HD tv.

OLED tv
OLED staat voor Organic Light Emitting Diode. Dat vinden we al terug in sommige
smartphones en nu dan ook in televisies. Een OLED tv heeft geen achtergrondverlichting
maar de pixels zelf geven licht. Daardoor zijn de contrasten hoog en is zwart is ook echt perfect zwart. Een verbluffende visuele beleving.

Curved tv
Een Curved tv heeft een gebogen televisiescherm en daardoor de perfecte kijkhoek. Het voordeel hiervan is dat er meer diepte ontstaat waardoor je als tv-kijker een betere televisie-ervaring hebt. Een 3D-gevoel zonder 3D bril.

LED tv
De LED televisie is de opvolger van de LCD televisie en is momenteel de standaard televisie. De LED tv heeft een mooi en contrastrijk beeld met levendige kleuren. De LED tv verbruikt minder energie en heeft een langere levensduur.

Design & kwaliteitsmerken

Heb je een geschikte televisie gevonden, dan heb je natuurlijk de keuze in de grootte van het beeldscherm, een extra soundbar en diverse extra functies als Netflix, USB, WiFi, Smart tv en YouTube. Met trots leveren wij de kwaliteitsmerken: B&O, Samsung, Philips, Panasonic, LG, Loewe en Sony.

Kwaliteit

Wij streven ernaar om producten in ons assortiment op te nemen die kwalitatief goed zijn. Niet alleen producten die langer meegaan, maar ook producten die prettig werken en een beter resultaat geven. Hierbij kun je dus denken aan de nieuwste televisies met een betere beeldkwaliteit en hifi-installaties met een geweldig geluid.

Persoonlijk advies

Een keuze maken is altijd lastig. Wij proberen je altijd een advies te geven dat op maat is. Dit is een van de redenen waarom wij persoonlijk contact zo belangrijk vinden. Op die manier kunnen we helpen om een keuze te maken voor een product wat bij je past en wat aan jouw wensen voldoet.

Service

Ook na aanschaf van een apparaat kun je nog steeds bij ons terecht. Mocht er iets niet goed werken of komt je ergens niet uit, dan kun je gebruikmaken van onze eigen technische dienst. Dit kan zowel binnen als buiten de garantie.

TV

HD TV