Bang en Olufsen

Optimale geluidsbeleving

Bang & Olufsen staat al jarenlang garant voor een optimale geluidsbeleving en een bijzonder mooi design. Omdat we streven naar een vlekkeloze installatie van je B&O-setup, helpen we je graag bij de keuze van het juiste systeem en bij de installatie daarvan. Zo ben je verzekerd van een perfecte geluidsbeleving.

Bedieningsgemak

Het is onvoorstelbaar hoe eenvoudig het bedieningsgemak van een B&O home cinema systeem is geworden. Met een simpele druk op de knop communiceert de BeoLink-technologie draadloos met alle apparaten van het B&O-systeem. En BeoLink integreert met vrijwel elk apparaat, of het nu gaat om een Apple TV, je Blu-ray-discspeler of je domoticasysteem. Je bedient alles vanaf je iPhone, iPad of tablet, of met de stijlvol ontworpen bedieningspanelen en afstandsbedieningen van B&O.

Het belang van een goede setup

Als je een optimale geluidsbeleving in je huis wilt, is het belangrijk om de juiste setup te kiezen. Deze moet zijn afgestemd op de grootte van de ruimte. We helpen je graag bij het kiezen van het juiste systeem. Of het nu gaat om het installeren van een home cinemasysteem, om een BeoLink-opstelling of om het verspreiden van muziek door je hele huis. Onze experts komen desgewenst bij je thuis om de akoestiek, routing en elektronica te onderzoeken zodat zij je een passende oplossing kunnen bieden.

Advies over bestaande B&O-systemen

Natuurlijk zijn we uitgebreid op de hoogte van de nieuwste systemen van Bang & Olufsen. Als je je bestaande B&O-systeem wilt aansluiten op je televisie of deze wilt uitbreiden om bijvoorbeeld muziek in andere ruimtes in je huis te verspreiden, kunnen we je hierbij ook adviseren. Zo kun je met de juiste hulp en technologie ook je oude B&O-systeem aanpassen naar je eigen voorkeur.

Persoonlijk advies

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op of kom naar onze winkel. Een keuze maken is namelijk altijd lastig. Wij proberen je een advies te geven dat op maat is. Dit is een van de redenen waarom wij persoonlijk contact zo belangrijk vinden. Op die manier kunnen we helpen om een keuze te maken voor een product wat bij je past en wat aan jouw wensen voldoet.

Service

Ook na aanschaf van een apparaat kun je nog steeds bij ons terecht. Mocht er iets niet goed werken of kom je ergens niet uit, dan kun je gebruikmaken van onze eigen technische dienst. Dit kan zowel binnen als buiten de garantie.