Persoonlijke verzorging

We willen er allemaal goed en verzorgd uitzien. Hoeveel tijd we daaraan besteden is voor iedereen persoonlijk. Feit is wel dat het ons tegenwoordig steeds makkelijker wordt gemaakt door het enorme aanbod aan elektrische hulpmiddelen. De keuze is groot en gaat van scheerapparaten en elektrische tandenborstels voor dagelijks gebruik tot aan apparaten die je kunt gebruiken om jezelf eens extra te verwennen, zoals gezichtsbruiners, gezichtsauna’s en verschillende handige apparaten voor het ontharen van je lichaam.

Verzorg en verwen je lichaam

Er zijn veel elektrische apparaten op de markt om je lichaam te verzorgen én te verwennen. Wij bieden je verzorgingsapparatuur op het gebied van:
– Baby verzorging: flessenwarmers, babyfoons
– Gezondheid: elektrische dekens en voetenzakken, infralights, gezichtssauna’s
– Haarverzorging: haarstylers, krulborstels, straightners, krultangen
– Ontharen: epilators, trimmers, Ladyshaves, tondeuses
– Tand- en mondverzorging: tandenborstels/monddouches, flosapparaten etc.

En natuurlijk nog allerlei bijbehorende accessoires. Wij leveren alles van de bekende kwaliteitsmerken als Philips, Braun, Inventum en Bosch.

Groot assortiment

Wij bieden je een groot en ruim assortiment op het gebied van persoonlijke verzorging. Heb je een vraag? Aarzel niet maar neem contact met ons.

Kwaliteit

Wij streven ernaar om producten in ons assortiment op te nemen die kwalitatief goed zijn. Niet alleen producten die langer meegaan, maar ook producten die prettig werken en een beter resultaat geven. Hierbij kun je denken aan televisies met een betere beeldkwaliteit, hifi-installaties met een geweldig geluid en dus ook alles voor je persoonlijke verzorging.

Persoonlijk advies

Een keuze maken is altijd lastig. Wij proberen je altijd een advies te geven dat op maat is. Dit is een van de redenen waarom wij persoonlijk contact zo belangrijk vinden. Op die manier kunnen we helpen om een keuze te maken voor een product wat bij je past en wat aan jouw wensen voldoet.

Service

Ook na aanschaf van een apparaat kun je nog steeds bij ons terecht. Mocht er iets niet goed werken of kom je ergens niet uit, dan kun je gebruikmaken van onze eigen technische dienst. Dit kan zowel binnen als buiten de garantie.