Stofzuigers

Voor wie is de volgende situatie herkenbaar? Je stofzuiger heeft het begeven. Je zoekt snel in het dichtstbijzijnde winkelcentrum of online een nieuwe en gaat voor het allergoedkoopste merk. En dan merk je dat de zuigkracht minder goed is, je apparaat het snel begeeft of dat een passende maat stofzuigerzakken nauwelijks te vinden is. Goedkoop werd duurkoop. Dit is niet nodig. Met goede advisering, uitgaand van jouw thuissituatie beperk je je keuze tot stofzuigers die én presteren, én lang meegaan én waarvan noodzakelijke onderdelen snel te leveren zijn. Offermans Beeld en Geluid helpt je hierbij.

Dagelijks of incidenteel stofzuigen?

De eigenschappen van stofzuigers moeten in overeenstemming zijn met de specifieke omstandigheden waaronder jij leeft. Heb je kleine kinderen of eet je graag achter je bureau als je werkt, dan is een kruimelzuiger erg handig om even kleine beetjes etensresten op te ruimen. Voor de rest van je woning, zeker als je ook nog huisdieren hebt die regelmatig verharen, is een exemplaar met grote zuigkracht een juiste keuze. Heb je weinig tijd of ben je vaak afwezig? Heb je wellicht grote ruimtes die regelmatig gezogen moeten worden? Denk dan eens aan een programmeerbare robotzuiger, die zijn werk doet terwijl jij met iets anders bezig bent.

Kwaliteitsmerken en professioneel advies

Als je een goed presterende stofzuiger zoekt waarvan stofzuigerzakken en reserveonderdelen gemakkelijk te bestellen zijn, dan kun je terecht bij gerenommeerde merken als Siemens, Miele, Philips, Electrolux of Samsung. Dyson is een goede keuze als je liever niet werkt met stofzuigerzakken. Bij de aanschaf spelen zaken als geluidsniveau, zuigkracht en energieverbruik een belangrijke rol, maar ook de lengte van je snoer. Neem voor een goed advies omtrent de mogelijkheden van goed en professioneel stofzuigen contact met ons op. Samen bepalen we welk merk en welk type jou het meeste gebruiksgemak en comfort oplevert.

Kwaliteit

Wij streven ernaar om producten in ons assortiment op te nemen die kwalitatief goed zijn. Niet alleen producten die langer meegaan, maar ook producten die prettig werken en een beter resultaat geven. Hierbij kun je denken aan televisies met een betere beeldkwaliteit, hifi-installaties met een geweldig geluid en dus ook een stofzuiger met optimale zuigkracht.

Persoonlijk advies

Een keuze maken is altijd lastig. Wij proberen je altijd een advies te geven dat op maat is. Dit is een van de redenen waarom wij persoonlijk contact zo belangrijk vinden. Op die manier kunnen we helpen om een keuze te maken voor een product wat bij je past en wat aan jouw wensen voldoet.

Service

Ook na aanschaf van een apparaat kun je nog steeds bij ons terecht. Mocht er iets niet goed werken of kom je ergens niet uit, dan kun je gebruikmaken van onze eigen technische dienst. Dit kan zowel binnen als buiten de garantie.