Witgoed reparaties

Reparaties via Offermans

Niets is zo vervelend als een apparaat dat defect gaat, bijvoorbeeld als je een gezin met jonge kinderen hebt en veel moet wassen of als je vriezer het begeeft. Offermans heeft een eigen Technische Dienst (TD) die je graag helpt als een apparaat onverhoopt niet meer goed werkt. De vakmensen van onze Technische Dienst beschikken over vakkennis en hebben de modernste meet- en regelapparatuur, zodat reparaties aan je apparaat snel en vakkundig kunnen worden uitgevoerd.

Reparaties van witgoed

De technische dienst van Offermans heeft bekwame monteurs in dienst die zich fulltime bezighouden met het repareren van witgoedapparatuur, zoals wasmachines, vaatwassers, gasfornuizen en koelkasten. Ook verzorgen zij reparaties aan inbouwapparatuur. Onze medewerkers hebben de kennis om apparaten van vrijwel alle merken te repareren. Reparaties aan grote witgoedapparaten zoals wasmachines of koelvriescombinaties verzorgen zij gewoon bij je thuis. Dat is wel zo gemakkelijk.

Bruingoed

Voor het repareren van je televisie, dvd-speler of -recorder of andere audio en videoapparaten kun je terecht bij onze Technische Dienst. Onze monteurs zijn vakbekwaam en beschikken over de kennis om bijna alle merken te repareren.

Haal- en brengservice

Als je niet in de gelegenheid bent om je defecte apparaat te brengen, kun je gebruikmaken van onze haal- en brengservice. Onze buitendienst haalt het defecte apparaat dan op aan huis en levert het na de reparatie weer netjes af. Uiteraard kunnen de medewerkers van onze buitendienst ook de installatie van je apparaat verzorgen. Overigens kun je ook gebruikmaken van de buitendienst als je een nieuw apparaat in onze winkel aanschaft. Ook dan sluiten zij je apparaat vakkundig voor je aan.

Leenapparatuur

Als blijkt dat de reparatie van je apparaat langer duurt, beschikken we over leenapparatuur, zodat je gewoon de was kunt blijven doen of over een koelkast kunt beschikken. Dat is wel zo prettig. Wil je meer informatie? Neem gerust contact op of kom naar onze winkel. Onze medewerkers zijn je graag van dienst.