Inbouwen, Monteren en configureren

De monteurs van Offermans beschikken over de kennis en kunde om kleine electrotechnische werkzaamheden te verzorgen. Denk hierbij aan het vervangen van de kookplaat in de keuken, het inbouwen van een geluidsinstallatie of het plaatsen van wifi routers. Hiermee gaan we dus verder dan simpelweg het verkopen van de beste apparatuur. We kunnen het inbouwen en helemaal op je wensen instellen.

Gaskookplaat vervangen door inductie?

Het vervangen van een gaskookplaat door een nieuwe inductiekookplaat kan een goede manier zijn om energiezuiniger te koken. Inductiekookplaten werken door elektromagnetische energie om te worden omgezet in warmte, wat betekent dat ze direct warmte geven aan de pan in plaats van de hele kookplaat. Dit betekent dat ze energiezuiniger zijn dan gaskookplaten, omdat ze minder warmte verliezen tijdens het koken.

Daarnaast zijn inductiekookplaten ook veiliger dan gaskookplaten, omdat er geen open vlam is die kan ontsnappen. Dit maakt ze ook geschikt voor huizen met kinderen of huisdieren.

Het vervangen van een gaskookplaat door een inductiekookplaat kan echter wel enige aanpassing vereisen, afhankelijk van de huidige opstelling van uw keuken. Je moet ervoor zorgen dat de inductiekookplaat op een geschikte stroomvoorziening is aangesloten en dat je de juiste pannen hebt om te gebruiken op een inductiekookplaat.

Hoewel het aanschaffen van een nieuwe inductiekookplaat in eerste instantie misschien een grotere investering lijkt dan het vervangen van een gaskookplaat, kan het op lange termijn besparingen opleveren op uw energiekosten. Bovendien profiteer je van de veiligheid en het gemak van het koken met een inductiekookplaat.

We helpen je graag met het advies, de aanschaf van de juiste apparatuur én de installatie van de nieuwe kookplaat.