Wasmachines

Een nieuwe wasmachine kopen is geen spannende bezigheid maar wel een belangrijke. Je wil zo’n uitgave maar eens in de zoveel jaar doen en daarom is het van belang dat je de juiste keuze maakt. Wij helpen je graag met het vinden van een passende machine die voldoet aan al je eisen. Door onderstaande tips kan je alvast kijken in welke richting je wilt zoeken.

Waar moet je op letten?

De keuze in wasmachines is groot en eindeloos. Veel nieuwe snufjes zorgen voor veel mogelijkheden. Maar wat is voor jou belangrijk? In het kort zijn er een paar criteria voor het uitkiezen van wasmachines: het vulgewicht, het toerental, de energieklasse, het aantal wasprogramma’s en de nieuwste technieken. Zo kan een gezin van twee of drie personen toe met een kleinere trommel (bijvoorbeeld van 6 kilo) dan een groot gezin van 4 of 5 personen.
Het toerental van wasmachines kan variëren van 1200 tot 1800 toeren. Het is handig om een machine met een hoger toerental aan te schaffen als je geen wasdroger hebt. Met een hoger toerental komt de was droger uit de machine.
En tot slot zijn er wasmachines met veel extra opties, zoals programma’s die je buitenshuis met een app kan inschakelen, wasmachines met slimme sensoren van de Bosch i dos of het TwinDos-systeem met automatische wasdosering van Miele.

Merken

Als het om merken gaat heeft iedereen zo zijn eigen favoriet. Bij ons vind je de vertrouwde kwaliteitsmerken zoals een Siemens, Miele, Bosch of Samsung wasmachine.

Kwaliteit

Wij streven ernaar om producten in ons assortiment op te nemen die kwalitatief goed zijn. Niet alleen producten die langer meegaan, maar ook producten die prettig werken en een beter resultaat geven. Hierbij kun je denken aan televisies met een betere beeldkwaliteit, hifi-installaties met een geweldig geluid en wasmachines voor een optimaal wasresultaat.

Persoonlijk advies

Een keuze maken is altijd lastig. Wij proberen je altijd een advies te geven dat op maat is. Dit is een van de redenen waarom wij persoonlijk contact zo belangrijk vinden. Op die manier kunnen we helpen om een keuze te maken voor een product wat bij je past en wat aan jouw wensen voldoet.

Service

Ook na aanschaf van een apparaat kun je nog steeds bij ons terecht. Mocht er iets niet goed werken of kom je ergens niet uit, dan kun je gebruikmaken van onze eigen technische dienst. Dit kan zowel binnen als buiten de garantie.