Miele koelkast

Een koelkast die bij je past

Als je een nieuwe koelkast wil kopen, is het slim om je keuze te baseren op je huidige gebruik, je verwachtingen en je redelijke eisen. Welke koelkasten er voor jou in aanmerking komen zal van veel factoren afhangen. Het is goed om je keuze niet alleen te baseren op een lage aanschafprijs of zelfs actieprijs. Wij willen je bij jouw keuze graag van dienst zijn. Dit is namelijk wat we bij alles doen: adviseren en maatwerk leveren. Want dat levert je pas echt voordeel op.

Veel merken, veel mogelijkheden

Kleinbehuisde studenten op kamers kunnen baat hebben bij een klein tafelmodel. Wie eens in de zoveel tijd boodschappen in het groot doet, zou een Amerikaans koelkast kunnen overwegen. Handig in het gebruik zijn koel-vriescombinaties en ook een aparte vrieskist is een slimme optie als je veel levensmiddelen in huis hebt die bevroren bewaard moeten worden. Een belangrijke overweging bij je uiteindelijke keuze is de energiezuinigheid. Als je de energie die een energiezuinige koelkast je bespaart mee laat wegen in de aanschafprijs, zal je vaak bij modellen van gerenommeerde merken uitkomen. Wij leveren onder meer de merken Liebherr, Miele, Zanussi, Samsung, Bosch en Whirlpool, die alle zeer betrouwbare en energiezuinige modellen in hun assortiment hebben.

Los of inbouw?

Je kunt ervoor kiezen om je koelkasten als losse apparaten aan te schaffen, of ze in je keuken te laten integreren. Bij een inbouw koelkast is het wel zaak om na te gaan of dit op een goede manier in je keuken mogelijk is. Koelkasten geven warmte af en die zullen ze wel op een goede manier kwijt moeten kunnen. Advies van vakmensen is hierbij vaak onontbeerlijk.

Kwaliteit

Wij streven ernaar om producten in ons assortiment op te nemen die kwalitatief goed zijn. Niet alleen producten die langer meegaan, maar ook producten die prettig werken en een beter resultaat geven. Hierbij kun je denken aan televisies met een betere beeldkwaliteit, hifi-installaties met een geweldig geluid en dus koelkasten voor iedere maat keuken.

Persoonlijk advies

Een keuze maken is altijd lastig. Wij proberen je altijd een advies te geven dat op maat is. Dit is een van de redenen waarom wij persoonlijk contact zo belangrijk vinden. Op die manier kunnen we helpen om een keuze te maken voor een product wat bij je past en wat aan jouw wensen voldoet.

Service

Ook na aanschaf van een apparaat kun je nog steeds bij ons terecht. Mocht er iets niet goed werken of kom je ergens niet uit, dan kun je gebruikmaken van onze eigen technische dienst. Dit kan zowel binnen als buiten de garantie.

Bekijk het aanbod koelkasten >

Smeg koelkast