Ruim aanbod inbouwapparatuur

Een mooie keuken vraagt om mooi ingebouwde apparatuur. Je wilt natuurlijk dat de huishoudelijke apparaten zoals de vaatwasser niet te zeer opvalt in je keuken en je wilt ook apparatuur die naadloos past in het design van je keuken. Offermans biedt talrijke oplossingen voor inbouwapparatuur. Ons ruime aanbod aan inbouwapparatuur past in iedere keuken. Van een landelijke keuken tot een moderne designkeuken en van een grote leefkeuken tot een kleine keuken hebt.

Van koelkast tot wasdroger

We hebben een ruime keuze in koelkasten, vriezers en koel-vriescombinaties. Daarvan kunnen de draairichtingen van de deur altijd worden aangepast, zodat ze altijd passen op de plek waar jij hem wilt hebben. Zoek je een nieuwe inductiekookplaat, inbouw magnetron of inbouwoven? We ook hebben een uitgebreid assortiment aan inbouwapparatuur om mee te koken, waaronder ook magnetrons, combi-ovens en afzuigkappen. Inbouw gaat niet alleen om keukenapparatuur, maar ook wasmachines en wasdrogers zijn als inbouwoplossingen verkrijgbaar. Zo gaan ze mooi op in het interieur van je keuken en vallen ze minder op.

Ons assortiment aan inbouwapparatuur omvat tal van gerenommeerde merken zoals Bosch, Siemens, LG, Miele en ATAG. En bovendien hebben we apparaten die zijn voorzien van de zogenoemde Smart-technologie, hiermee kun je eenvoudig instellen op welk tijdstip de machine aan moet. De wasmachine en wasdroger kun je bijvoorbeeld zo instellen dat zij alleen tijdens de daluren draaien. Alle inbouwapparatuur is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat het apparaat altijd aan jouw wensen voldoet.

Thuis bezorgen en installeren

Als je wilt, kunnen onze medewerkers van de buitendienst je nieuwe apparatuur thuis bezorgen en installeren. Dat is wel zo prettig, zeker bij inbouwapparatuur. Onze vakbekwame specialisten draaien hun hand er niet voor om.

Kwaliteit

Wij streven ernaar om producten in ons assortiment op te nemen die kwalitatief goed zijn. Niet alleen producten die langer meegaan, maar ook producten die prettig werken en een beter resultaat geven. Hierbij kun je denken aan televisies met een betere beeldkwaliteit, hifi-installaties met een geweldig geluid en inbouwapparatuur voor ieder type keuken.

Persoonlijk advies

Een keuze maken is altijd lastig. Wij proberen je altijd een advies te geven dat op maat is. Dit is een van de redenen waarom wij persoonlijk contact zo belangrijk vinden. Op die manier kunnen we helpen om een keuze te maken voor een product wat bij je past en wat aan jouw wensen voldoet.

Service

Ook na aanschaf van een apparaat kun je nog steeds bij ons terecht. Mocht er iets niet goed werken of komt je ergens niet uit, dan kun je gebruikmaken van onze eigen technische dienst. Dit kan zowel binnen als buiten de garantie.