Maatwerk in koffie

Wakker worden met de geur van het zwarte goud. ’s Avonds na het avondeten een sterke espresso met digestief. Op een rustige zondagmiddag een cappuccino in je tuin. En mocht je gasten krijgen, dan trakteer je ze op een overheerlijke latte macchiato. Koffie verkwikt, stimuleert en staat synoniem voor gezellig samenzijn. Maar welke koffie en welk soort koffiezetapparaat past nou perfect bij jou?

Voor dagelijks gebruik en net wat meer

Ben je op zoek naar een koffieapparaat puur voor je dagelijks gebruik? Je weet hoeveel jij en je gezinsleden dagelijks drinken en je weet elkaars voorkeuren. Wie van echte filterkoffie houdt, is gebaat bij een goed functionerend koffiezetapparaat. Mensen die voor het gemak van koffiepads gaan, kiezen voor een Senseo of een vergelijkbaar apparaat. Maar wat is er nou slim om te doen als je van meerdere soorten koffie houdt. Wie als goed gastheer of gastvrouw rekening wil houden met de voorkeuren van gasten, kan kiezen voor een aantal losse koffiezetapparaten. Maar is het niet veel slimmer om dan op zoek te gaan naar apparatuur met meerdere mogelijkheden?

Koffiemachines voor gevarieërd koffiezetten

Kies voor een espresso apparaat als je van een echt sterk kopje houdt. Neem een koffiemachine met melkopschuimer als je jouw cappuccino goed en vooral snel wilt bereiden. Bekijk de mogelijkheden van een koffiemachine met piston als je zelf van koffiezetten een kunst wilt maken. Diverse gerenommeerde merken bieden je espressomachines en andere koffiemachines met veel extra mogelijkheden. Koffiezetapparaten voor zowel je thuissituatie als op je werk. Wie geeft je goed inhoudelijk advies?

Thuis bezorgen en installeren

Als je wilt, kunnen onze medewerkers van de buitendienst je nieuwe apparatuur thuis bezorgen en installeren. Dat is wel zo prettig, zeker bij inbouwapparatuur. Onze vakbekwame specialisten draaien hun hand er niet voor om.

Kwaliteit

Wij streven ernaar om producten in ons assortiment op te nemen die kwalitatief goed zijn. Niet alleen producten die langer meegaan, maar ook producten die prettig werken en een beter resultaat geven. Hierbij kun je denken aan televisies met een betere beeldkwaliteit, hifi-installaties met een geweldig geluid en ook koffiemachines voor de heerlijkste koffie.

Persoonlijk advies

Een keuze maken is altijd lastig. Wij proberen je altijd een advies te geven dat op maat is. Dit is een van de redenen waarom wij persoonlijk contact zo belangrijk vinden. Op die manier kunnen we helpen om een keuze te maken voor een product wat bij je past en wat aan jouw wensen voldoet.

Een keuze die bij je past

Welk koffiezetapparaat je ook zoekt, Offermans levert je een passende machine. Wij hebben jarenlange ervaring en bekijken in een persoonlijk onderhoud welke machine het best bij je past en je het meeste comfort en voordeel oplevert. Bel ons eens op of kom langs bij ons in Zuid-Limburg.