Wasdrogers

Wassen en drogen, een huishoudelijke klus waar we niet omheen kunnen. Iedere week weer. Daar gaat dus best veel van onze vrije tijd inzitten en daarom mogen we wel wat van onze tijd en energie in de aankoop van een nieuwe wasdroger steken. Voordat je overgaat tot die aanschaf is het verstandig je goed te informeren naar wat er te koop is. Natuurlijk wil je een wasdroger die past in jouw gezinssituatie en budget. Maar je wilt waarschijnlijk ook wel een wasdroger met de laatste technieken en snufjes. Hoe handig is het niet als je een verdwaalde sok tijdens het drogen kan toevoegen? Dat kan nu met de Samsung Addwash. Verder kun je kiezen voor een warmtepompdroger, condensdroger of afvoerdroger. Je kunt voor alle type drogers bij ons terecht op de webshop of in onze winkel.

Merken wasdrogers

Enkele kwaliteitsmerken in ons assortiment zijn AEG, Bosch, Miele en Samsung. Uiteraard zijn ze energiezuinig en leveren daarmee een belangrijke bijdrage aan het milieu. Verder beschikt vele merken over unieke eigenschappen en interessante opties, zoals een bedieningsapp. Dat is wel zo prettig als je veel van huis bent vanwege je werk, maar wel dagelijks schone en droge kleren wilt aantrekken.

Vakmanschap en persoonlijke aandacht

Offermans is een familiebedrijf waar persoonlijke aandacht altijd centraal staat, ook als het gaat om de aankoop van een droger voor de was. Vakmanschap en ervaring komen natuurlijk goed van pas als je op zoek bent naar een was-droogcombinatie. Schroom daarom niet een kijkje te nemen bij het uitgebreide aanbod van energiezuinige wasdrogers.

Kwaliteit

Wij streven ernaar om producten in ons assortiment op te nemen die kwalitatief goed zijn. Niet alleen producten die langer meegaan, maar ook producten die prettig werken en een beter resultaat geven. Hierbij kun je denken aan televisies met een betere beeldkwaliteit, hifi-installaties met een geweldig geluid en dus wasdrogers voor een echt droge en zachte was.

Persoonlijk advies

Een keuze maken is altijd lastig. Wij proberen je altijd een advies te geven dat op maat is. Dit is een van de redenen waarom wij persoonlijk contact zo belangrijk vinden. Op die manier kunnen we helpen om een keuze te maken voor een product wat bij je past en wat aan jouw wensen voldoet.

Service

Ook na aanschaf van een apparaat kun je nog steeds bij ons terecht. Mocht er iets niet goed werken of kom je ergens niet uit, dan kun je gebruikmaken van onze eigen technische dienst. Dit kan zowel binnen als buiten de garantie.