Over Offermans Meerssen

Ervaring maakt het verschil!

Al sinds 1995 hebben wij alle productgroepen dagelijks in onze handen in onze winkel te Meerssen. Wij proberen alles uit en daardoor zijn wij ook op de hoogte van alle mogelijkheden. Die ervaring willen wij graag met u delen.

Bent u op zoek naar een wasmachine die het beste past bij uw gezinssituatie, vindt u energiebesparing belangrijk of zoekt u een televisie met super beeldkwaliteit? Offermans biedt u de meest geschikte keuze. Vind u het lastig om zelf het meest geschikte product te kiezen? Neem gerust contact met onze medewerkers op, zij zullen u deskundig en geheel vrijblijvend adviseren. Zo weet u zeker dat u een product kiest dat aan uw wensen zal voldoen en óók nog eens zonder er meer voor te betalen!

Maar de service van Offermans gaat nog veel verder! Bent u aan het (ver)bouwen of bent u de wirwar aan kabels ook zat?
Offermans biedt naast de verkoop van losse toestellen ook de mogelijkheid voor een oplossing op maat of anders gezegd custom install. In het kort betekent het dat wij oplossingen aanbieden die speciaal zijn ontworpen voor uw woning of specifieke situatie.

Wij zorgen ervoor dat u een beeld- en geluidsinstallatie gebruikt waar u veel plezier van hebt. Het kan iets simpels zijn, zoals het perfect plaatsen van een draadloos luidsprekersysteem voor een lage prijs. Maar ook het ontwerpen van een compleet systeem met verborgen luidsprekers in het hele huis behoort tot de mogelijkheden. Zodat u het volledig kunt bedienen met uw smartphone of tablet. En zelfs uw licht bedienen.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over alle mogelijkheden.

Tot ziens!