Welkom bij
Offermans Meerssen

Al sinds 1995 hebben wij alle productgroepen dagelijks in onze handen in onze winkel te Meerssen. Wij proberen alles uit en daardoor zijn wij ook op de hoogte van alle mogelijkheden. Die ervaring willen wij graag met je delen.

Ervaring maakt het verschil!

Ben je op zoek naar een wasmachine die het beste past bij je gezinssituatie, vindt je energiebesparing belangrijk of zoek je een televisie met super beeldkwaliteit? Offermans biedt je de meest geschikte keuze.

Vind je het lastig om zelf het meest geschikte product te kiezen? Neem gerust contact met onze medewerkers op, zij zullen je deskundig en geheel vrijblijvend adviseren. Zo weet je zeker dat je een product kiest dat aan je wensen zal voldoen en óók nog eens zonder er meer voor te betalen!

Wij zorgen ervoor dat je een beeld- en geluidsinstallatie gebruikt waar je veel plezier van hebt.

— Frank Offermans

Het kan iets simpels zijn, zoals het perfect plaatsen van een draadloos luidsprekersysteem voor een lage prijs. Maar ook het ontwerpen van een compleet systeem met verborgen luidsprekers in het hele huis behoort tot de mogelijkheden. Zodat je het volledig kunt bedienen met de smartphone of tablet. En zelfs de lichten bedienen.

Maar de service van Offermans gaat nog veel verder! Ben je aan het (ver)bouwen of ben je de wirwar aan kabels ook zat?
Offermans biedt naast de verkoop van losse toestellen ook de mogelijkheid voor een oplossing op maat of anders gezegd custom install. In het kort betekent het dat wij oplossingen aanbieden die speciaal zijn ontworpen voor je woning of specifieke situatie.