Professionele witgoed service

Ben je op zoek naar professioneel witgoed voor bijvoorbeeld je bedrijf, hotel, zorginstelling, studentenhuizen? Wij bieden professionele witgoedapparatuur van gerenommeerde merken zoals Miele, Siemens en AEG. Deze apparatuur is speciaal ontworpen voor intensief gebruik en kan meer draaiuren maken dan huishoudelijke apparaten. Bovendien hebben professionele machines vaak kortere programma’s die efficiënt veel was in korte tijd kunnen reinigen.

Pay-per-use

Professioneel witgoed kan op verschillende manieren worden gebruikt, zoals in hotels, restaurants, studentenwoningen, cafés, zorginstellingen, bed & breakfasts, schoonmaakbedrijven, wasserettes, op kantoren of bij kapsalons.
Indien gewenst is het zelfs mogelijk om de machines te voorzien van een stukje software waarmee je de eindgebruiker de was- en droogbeurten laat afrekenen per keer dat deze gebruikt wordt.

Naast de levering van professioneel witgoed, bieden we ook de service voor de machines. Neem geheel vrijblijvend eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.