Vriezers

De vriezer is niet meer weg te denken uit een druk gezinsleven, maar ook bij een één- of tweepersoonshuishouden is een vriezer een belangrijk onderdeel van de keuken geworden.
Altijd prettig als je na een drukke dag geen tijd meer hebt voor boodschappen maar wel nog iets lekkers in de vriezer hebt liggen. Bij ons vind je een ruim assortiment vriezers van alle merken en in diverse prijscategorieën. Dat gaat van grote diepvrieskisten tot aan een tafelmodel vrieskast. Daarnaast bieden we ook inbouwoplossingen op maat.

Van koelkast tot wasdroger

We hebben een ruime keuze in koelkasten, vriezers en koel-vriescombinaties. Daarvan kunnen de draairichtingen van de deur altijd worden aangepast, zodat ze altijd passen op de plek waar jij hem wilt hebben. Zoek je een nieuwe inductiekookplaat, inbouw magnetron of inbouwoven? We ook hebben een uitgebreid assortiment aan inbouwapparatuur om mee te koken, waaronder ook magnetrons, combi-ovens en afzuigkappen. Inbouw gaat niet alleen om keukenapparatuur, maar ook wasmachines en wasdrogers zijn als inbouwoplossingen verkrijgbaar. Zo gaan ze mooi op in het interieur van je keuken en vallen ze minder op.

Ons assortiment aan inbouwapparatuur omvat tal van gerenommeerde merken zoals Bosch, Siemens, LG, Miele en ATAG. En bovendien hebben we apparaten die zijn voorzien van de zogenoemde Smart-technologie, hiermee kun je eenvoudig instellen op welk tijdstip de machine aan moet. De wasmachine en wasdroger kun je bijvoorbeeld zo instellen dat zij alleen tijdens de daluren draaien. Alle inbouwapparatuur is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat het apparaat altijd aan jouw wensen voldoet.

De diepvrieskist

De vrieskist heeft een grote deksel aan de bovenkant en kennen we eigenlijk al heel lang. De binnenkant bestaat uit verschillende vakken waar vaak uitneembare rekjes hangen. Zo kun je ook goed bij de onderste spullen. Door het formaat kun je diepvrieskisten het best in de schuur of garage plaatsen. Zo houd je nog genoeg ruimte in de keuken over.

Inbouwvriezers

En als je een inbouwvriezer zoekt, kun je uiteraard ook terecht bij Offermans. Wij bieden alle oplossingen op maat. Onze vakspecialisten installeren het nieuwe apparaat bij je thuis, en voeren je oude apparatuur af. Zo kun je direct gebruik maken van je nieuwe inbouwvriezer en hoef je geen ingevroren voedsel weg te gooien.Onze vakspecialisten installeren je nieuwe apparaat bij je thuis en voeren je oude apparatuur af. Zo kun je meteen gebruikmaken van je nieuwe inbouwvriezer. Inbouwapparatuur kun je overigens naar wens laten installeren met een deur die naar links of naar rechts draait.

Kwaliteit

Wij streven ernaar om producten in ons assortiment op te nemen die kwalitatief goed zijn. Niet alleen producten die langer meegaan, maar ook producten die prettig werken en een beter resultaat geven. Hierbij kun je denken aan televisies met een betere beeldkwaliteit, hifi-installaties met een geweldig geluid en ook vriezers voor ieder type huishouden.

Persoonlijk advies

Een keuze maken is altijd lastig. Wij proberen je altijd een advies te geven dat op maat is. Dit is een van de redenen waarom wij persoonlijk contact zo belangrijk vinden. Op die manier kunnen we helpen om een keuze te maken voor een product wat bij je past en wat aan jouw wensen voldoet. Wij verkopen vriezers van alle bekende merken, waaronder Liebherr, Bosch en Zanussi.

Service

Ook na aanschaf van een apparaat kun je nog steeds bij ons terecht. Mocht er iets niet goed werken of komt je ergens niet uit, dan kun je gebruikmaken van onze eigen technische dienst. Dit kan zowel binnen als buiten de garantie.