Onze diensten

Met jarenlange ervaring en expertise op het gebied van high-end beeld en geluid, zijn wij de aangewezen partner voor inbouwoplossingen voor zowel consumenten als bedrijven.

Wij bieden niet alleen de verkoop van de beste apparatuur, maar ook de know-how om er het maximale uit te halen. Onze medewerkers zijn allen specialisten op hun vakgebied en kunnen je voorzien van het beste advies en begeleiding bij de aankoop en installatie.

Of het nu gaat om een thuisbioscoop, een audio-installatie voor uw bedrijf of de nieuwste smart home-oplossingen, wij hebben de juiste producten en diensten in huis om alle wensen te realiseren. Met ons uitgebreide assortiment van topmerken, zoals Bang & Olufsen, Sonos, LG en Samsung, ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit en de nieuwste technologieën.

Bezoek onze showroom in Meerssen en laat je inspireren door onze oplossingen op maat. Onze specialisten staan voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Bij Offermans Meerssen ben je verzekerd van de beste service en kwaliteit.