Vaatwassers

Vaatwasser

In ieder huishouden is een vaatwasser intussen een standaard element in de keuken. Juist dit huishoudelijke apparaat kent vele modellen, want bij een exemplaar dat in een inbouwkeuken wordt geplaatst (of een onderbouwmodel) is toch vooral het schoon opleveren van de vaat een voornaamste vereiste en niet zozeer het visuele aspect. Maar wie het apparaat vrijstaand neerzet in een omgeving waar zeker ook de uitstraling en functionaliteit een rol speelt, stelt weer hele andere eisen.

Type vaatwassers

De handigste plek voor een vaatwasser is ergens in de buurt van de gootsteen of de eettafel. Er zijn onderbouwvaatwasser, tafelvaatwassers en vrijstaande modellen. De onderbouwmodellen worden geleverd zonder bovenplaat en staan direct onder het aanrechtblad. Een vrijstaande vaatwasser is voorzien van een bovenplaat en volledige behuizing. Wij hebben voor alle denkbare wensen een pasklare oplossing. Uiteraard bieden we gerenommeerde merken aan als Miele, Bosch, Siemens, AEG en Beko. Maar vraag gerust naar andere merken of modellen, want ook daarbij kunnen we je ook van dienst zijn!

Wat zijn je eisen?

Bedenk voordat je een vaatwasser aanschaft altijd aan welke eisen deze moet voldoen. Natuurlijk is de prijs een relevante overweging, maar uiteindelijk wegen energieverbruik en de manier waarop je serviesgoed uit het apparaat komt misschien nog wel veel zwaarder. Een direct schone en blinkende vaat is niet alleen prettig voor je humeur, maar uiteindelijk ook voor je portemonnee. Wij hebben al ruim dertig jaar de meest gerenommeerde merken in het assortiment. Deze worden geleverd door vaklui met ervaring en kennis van zaken. We werken volgens het belangrijkste uitgangspunt: een product moet aan de wensen van de klant voldoen. En vragen naar de mogelijkheden kost je niets.

Kwaliteit

Wij streven ernaar om producten in ons assortiment op te nemen die kwalitatief goed zijn. Niet alleen producten die langer meegaan, maar ook producten die prettig werken en een beter resultaat geven. Hierbij kun je denken aan televisies met een betere beeldkwaliteit, hifi-installaties met een geweldig geluid en dus wasmachines met een uitstekend wasresultaat.

Persoonlijk advies

Een keuze maken is altijd lastig. Wij proberen je altijd een advies te geven dat op maat is. Dit is een van de redenen waarom wij persoonlijk contact zo belangrijk vinden. Op die manier kunnen we helpen om een keuze te maken voor een product wat bij je past en wat aan jouw wensen voldoet.

Service

Ook na aanschaf van een apparaat kun je nog steeds bij ons terecht. Mocht er iets niet goed werken of komt je ergens niet uit, dan kun je gebruikmaken van onze eigen technische dienst. Dit kan zowel binnen als buiten de garantie.