Verschillende soorten strijkapparaten

Strijken is waarschijnlijk niet je leukste bezigheid, maar met een nieuw strijkijzer gaat het wel een stuk makkelijker. Ervaar het gemak van de nieuwste strijkapparatuur en doe meer strijkwerk in minder tijd. Bij ons vind je de modernste strijkapparaten voor iedere strijkklus

Er zijn tegenwoordig zo veel verschillende soorten strijkapparaten dat het best lastig kiezen is. Om deze wat makkelijker voor je te maken, vind je hieronder een korte uitleg over de functionaliteiten van de verschillende soorten strijkapparaten.

Droogstrijkijzer

Een droogstrijkijzer is een strijkbout die geen water gebruikt. Droogstrijkijzers zijn niet alleen goedkoop in de aanschaf, maar ook klein van stuk en daardoor ideaal om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie.

Stoomsysteem

Een stoomsysteem (ook wel een hogedruk stoomgenerator genoemd) is een strijkijzer die werkt met een stoomdruk tot wel vijf bar. Hiermee verwijder je kreukels sneller dan met een stoomstrijkijzer. De aanschafprijs van een stoomsysteem ligt ook wat hoger.

Strijkmachine

Een strijkmachine is een (semi-)professioneel strijkapparaat, die je gekreukte (kleding) stukken over een grote bewegende rol trekt en deze door middel van stoom gladstrijkt. Erg handig als je een groot gezin hebt of veel strijkwerk doet voor bijvoorbeeld een sportvereniging. Je vindt bij ons diverse strijkmachines van Miele. Vind je het nog lastig om de juiste strijkapparatuur te kiezen? De ervaren medewerkers van Offermans helpen je graag de juiste keuze te maken.

Stroomstrijkijzers

Stoomstrijkijzers zijn de populairste strijkapparaten die er zijn. Bij ons vind je een groot aanbod van stoomstrijkijzers van topmerken als Braun, Bosch, Miele en Philips. Door ze met water te vullen, krijg je constant stoom waarmee je je wasgoed weer makkelijk kreukvrij maakt. Worstel je vaak met het snoer van je strijkapparaat? Kies dan voor een snoerloos stoomstrijkijzer zoals de Freemove van Tefal.

Kwaliteit

Wij streven ernaar om producten in ons assortiment op te nemen die kwalitatief goed zijn. Niet alleen producten die langer meegaan, maar ook producten die prettig werken en een beter resultaat geven. Hierbij kun je denken aan televisies met een betere beeldkwaliteit, hifi-installaties met een geweldig geluid en ook strijkijzers met een uitstekend strijkresultaat.

Persoonlijk advies

Een keuze maken is altijd lastig. Wij proberen je altijd een advies te geven dat op maat is. Dit is een van de redenen waarom wij persoonlijk contact zo belangrijk vinden. Op die manier kunnen we helpen om een keuze te maken voor een product wat bij je past en wat aan jouw wensen voldoet.

Service

Ook na aanschaf van een apparaat kun je nog steeds bij ons terecht. Mocht er iets niet goed werken of komt je ergens niet uit, dan kun je gebruikmaken van onze eigen technische dienst. Dit kan zowel binnen als buiten de garantie.