Domotica

Smart home: een slim huis

Je hoort het al vaak om je heen; een slim huis. Dan bedoelt men slim qua techniek. En voor de bewoners betekent slim simpelweg ‘comfort’. Vanuit je bed alle gordijnen of rolluiken bedienen, de verwarming een paar graden lager zetten, de beveiliging inschakelen en alle lichten uit doen behalve dat ene lampje bij de wc. In één oogopslag weten dat alles in orde is. Dat is niet alleen slim maar met name zeer prettig.

Domotica is slim

HDe meest gebruikte term voor een slim huis is domotica.
Hiermee verbind je alle techniek in huis waardoor je huis kan kijken, voelen en luisteren. Dakramen die zelf sluiten als het begint te regenen. De verwarming die aangaat als je dichter bij huis komt. En lichten die aanspringen zodra je de voordeur opendoet. Hoe comfortabel is dat? Domotica zorgt voor gemak en veiligheid. En dat allemaal draadloos vanaf je smartphone of tablet.

Welke taken?

  • Alle klimaatsystemen
  • De binnen- en buitenverlichting
  • De veiligheids- en alarmsystemen
  • Alle audiovisuele media
  • Maar ook dakramen, rolluiken, gordijnen en nog veel meer

Comfort en efficiënt energieverbruik

Domotica kom je tegen in o.a. verlichting, beveiliging en verwarming, maar ook voor het afspelen van muziek, het bedienen van ramen, rolluiken, temperatuursensoren en bewegingssensoren. Het biedt veel comfort en zorgt voor een efficiënter energieverbruik.

Vooraanstaande systemen

Op het gebied van beeld en geluid is Sonos nog steeds marktleider van draadloze smart speakersystemen. Wij koppelen Sonos aan vooraanstaande domotica-systemen als KNX, Saven en Control 4. Maar ook de Philips HUE-verlichting integreer je probleemloos met een van deze oplossingen. En zo kun je met één app je hele huis bedienen.

Kwaliteit

Wij streven ernaar om producten in ons assortiment op te nemen die kwalitatief goed zijn. Niet alleen producten die langer meegaan, maar ook producten die prettig werken en een beter resultaat geven. Hierbij kun je denken aan televisies met een betere beeldkwaliteit, hifi-installaties met een geweldig geluid en ook domitica voor een echt slim huis.

Persoonlijk advies

Een keuze maken is altijd lastig. Wij proberen je altijd een advies te geven dat op maat is. Dit is een van de redenen waarom wij persoonlijk contact zo belangrijk vinden. Op die manier kunnen we helpen om een keuze te maken voor een product wat bij je past en wat aan jouw wensen voldoet.

Service

Ook na aanschaf van een apparaat kun je nog steeds bij ons terecht. Mocht er iets niet goed werken of komt je ergens niet uit, dan kun je gebruikmaken van onze eigen technische dienst. Dit kan zowel binnen als buiten de garantie.