Heerlijke koffie bij Offermans in Meerssen

We gaan verder dan simpelweg het verkopen van koffiezetapparaten. We willen dat perfecte kopje koffie bij je thuis leveren. Een goed advies, de juiste keuze van apparatuur én de kwalitatief gebrande koffiebonen maken Offermans in Meerssen hét adres hiervoor.

Ervaring maakt het verschil!

Het ultieme koffieresultaat van verse bonen, met één druk op de knop vers gemalen, vers geëxtraheerd, in minder dan zestig seconden – en natuurlijk helemaal naar uw persoonlijke smaak. Producten van JURA staan garant voor de beste koffiekwaliteit, eenvoudige bediening en uitzonderlijk design.

Nu in de winkel: Perfero Caffè

Perfero Caffè is een premium Italiaans koffiemerk met blends van mild tot zeer sterk. In de Idyllische plaats Altidona aan de Adriatische kust in Italië, bevindt zich een kleine koffiebranderij waar met passie de koffieblends worden gebrand. Perfero Caffè heeft in de afgelopen jaren diverse prestigieuze internationale prijzen gewonnen. Kom langs in de winkel, kies jouw favoriete smaak en waan je in Italië met een kopje Perfero Caffè!

Binnenkort verkrijgbaar: Blanche Dael

Dé koffiebranderij en theepakkerij uit Maastricht. In de stad die stijl en goede smaak koestert, branden zij koffie en pakken ze thee voor oprechte genieters. Voor mensen die, net als wij, veel waarde hechten aan kwaliteit. Voor mensen die kiezen voor eerlijke producten met een echt verhaal. De koffie van Blanche Dael is binnenkort verkrijgbaar in onze winkel en webshop!