Sonos, de ideale draadloze speaker voor elke kamer in je huis

Slaapkamer. Keuken. Studeer- of hobbykamer. Er is voor elke kamer een draadloze speaker met een fantastisch geluid.

Eenvoudige installatie, meerdere opties

De draadloze speakers van Sonos zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken. Steek de stekker in het stopcontact. Download de gratis app. Maak verbinding met je WiFi-netwerk. Binnen enkele minuten kun je alle muziek streamen waar jij van houdt. Of je nu kiest voor de PLAY:1, PLAY:3 of de PLAY:5, dankzij de draadloze speakers van Sonos klinkt al je muziek fantastisch. In elke kamer van je huis.

play1-blk-angle-catalog

PLAY:1

De compacte, maar ook verrassend krachtige PLAY:1 zorgt voor een diep, kristalhelder geluid en past bijna overal. Op het aanrecht in je keuken. Op de boekenplank in je studeerkamer. Geniet waar je wilt van een indrukwekkend geluid.

PLAY:3

Levendig, kristalhelder geluid. En een dieper basbereik dan de PLAY:1. Daar heeft onze iets grotere PLAY:3 zijn kamervullend vermogen aan te danken. Verticaal of horizontaal, het geluid blijft in elke stand briljant. Het slanke, moderne ontwerp is bovendien een trendy aanvulling op elk interieur.

PLAY:5

De ultieme luisterbeleving. Een draadloze speaker met een ongekend glashelder, diep en indrukwekkend geluid. Daar draait het om bij onze PLAY:5. Houd je van echt geluid, dat krachtig klinkt en dat iets in je losmaakt? Dan is dit jouw Sonos-speaker.


 

Home Cinema voor muziekliefhebbers

Een ongekend geluid voor al je films, games en series. Je kunt er zelfs je favoriete muziek mee streamen. Voor die momenten waarop muziek het enige is dat telt.

Diepe bas, nu verkrijgbaar in wit

Du SUB is nu ook verkrijgbaar in stijlvol glanzend wit. SUB heeft een eenvoudig, strak ontwerp. En of je hem nu onder de bank legt of rechtop in een kast neerzet, je bent altijd verzekerd van een diepe bas zonder gezoem, trillingen of bijgeluiden.

3.0

Playbar

Onze PLAYBAR maakt elke film, serie en game beter met een breed 3-kanaals geluid. Je hoort alle geluidseffecten, muziek en stemgeluiden. Of ze nu van links, rechts of vanuit het midden komen, alles klinkt kraakhelder.

3.1

PLAYBAR & SUB

Niets maakt je Home Cinema-beleving beter dan dynamisch, gedetailleerd basgeluid. Met de combinatie van een PLAYBAR en een SUB zul je elke knal, botsing en donderklap tot in je tenen voelen.

5.1

PLAYBAR + SUB + 2 ACHTERSPEAKERS

Dé combinatie voor krachtig, onvervalst surroundgeluid. De totale geluidsbeleving. Voeg een paar PLAY:1's, PLAY:3's of nieuwe PLAY:5's toe aan jouw PLAYBAR en SUB. Ineens zit je middenin de actie door de levensechte geluiden die echt overal vandaan komen.

 


 

Maak van je audio-apparatuur een draadloze streammachine

Met een Sonos CONNECT of CONNECT:AMP kun je je bestaande speakers, stereosystemen en Home Cinema-installaties snel omtoveren tot volwaardige, eenvoudig te gebruiken systemen voor het streamen van muziek.

connect

CONNECT

Upgrade je HiFi met WiFi. Wie zegt dat je niet al je favoriete muziek kunt streamen met een bestaand stereo- of Home Cinema-systeem? Een Sonos CONNECT tovert je bestaande apparatuur om tot een volwaardig, grenzeloos systeem voor het streamen van muziek. Beter nog, je kunt het met slechts een smartphone of tablet draadloos bedienen vanuit elke kamer in je huis.

Je hebt al een stereo? Ga dan voor de CONNECT.

Altijd al gemakkelijke toegang willen hebben tot de muziek die je met streaming allemaal kunt luisteren, maar gewoon nog niet klaar om te investeren in een compleet nieuw systeem? Met een CONNECT kun je draadloos muziek streamen via een versterkt audiosysteem. We hebben het dan over grote vloerspeakers die worden gevoed door een versterker. Of surroundgeluid speakers die met kabels zijn aangesloten op een Home Cinema-systeem. Eigenlijk bedoelen we elk bestaand audiosysteem met een versterker of ontvanger.

Trek gewoon een kabel van de uitgang van de CONNECT naar een ingang op je bestaande stereo. Aangezien de CONNECT analoge (RCA), optische en digitale coaxiale uitgangen heeft, is hij volledig compatibel met zo ongeveer elk audiosysteem dat er momenteel op de markt is.

CONNECT:AMP

Streamen via elke speaker. Geen ontvanger nodig. Ben je er klaar voor om je favoriete speakers wat nieuwe trucs te leren? Koppel ze aan een Sonos CONNECT:AMP. Ze zullen direct leren hoe ze contact kunnen maken met je draadloos netwerk, opdrachten aannemen van een smartphone of tablet en je favoriete nummers streamen. En dat alles zonder hulp van een speciale versterker of ontvanger.

Je hebt een favoriet stel speakers dat je graag wilt gebruiken om te streamen? Dan is de CONNECT:AMP echt iets voor jou.

Met een CONNECT:AMP kun je alle muziek waar je van houdt rechtstreeks via een stel speakers streamen, zonder versterker of ontvanger. Dit is ideaal voor streamen met bedrade speakersystemen die zijn weggewerkt in de muur of het plafond. Het is ook perfect voor boekenplankspeakers of elke andere soort speakers die niet zijn aangesloten op een ontvanger. Je kunt zelfs vaste speakers op je terras of bij het zwembad aansluiten op je CONNECT:AMP en heerlijk achterover leunen voor non-stop luisterplezier buitenshuis.

Sluit gewoon de aansluitingen aan de achterkant van de CONNECT:AMP aan op de ingangen van je speaker met gewone speakerkabels en dan kun je beginnen met streamen en genieten van de muziek.