Nieuw: Sonos Era

Sonos heeft een nieuwe generatie speakers geïntroduceerd: Sonos Era. Ervaar de allernieuwste akoestische technologie en nieuwe connectiviteitsopties bij ons in de showroom.

Kom de nieuwe technologie van Sonos ervaren!

Sonos heeft met de Era een fantastische nieuwe serie gebracht maar natuurlijk wil je dit eerst horen en dan pas geloven! Bij Offermans Meerssen staan zowel de speakers als onze adviseurs volledig tot je beschikking om je de technologie te laten ervaren. Vragen over het aansluiten, de beste setup of bijpassende accessoires? We kunnen niet wachten om je er alles over te vertellen!

Sonos Era 100

De nieuwe boekenplank speaker van Sonos met multiroom, voice control en bluetooth. Door middel van een aux-kabel ook aan te sluiten op een platenspeler, computer of andere geluidsbron. Combineer twee speakers in dezelfde kamer voor een nog rijker stereogeluid of meeslepende home cinema surround sound.

Sonos Era 300

Sensationele ruimtelijke audio met Dolby Atmos, Wifi, Bluetooth® en USB-C-lijningang. Prachtig vormgegeven en verbluffend eenvoudig te bedienen. Met next-level geluid van alle kanten omringt Era 300 je niet alleen, hij plaatst je midden in je muziek.

Tip! Ruil je oude Sonos apparaten in

Kom jij binnenkort ook langs? Neem dan het serienummer van je oude Sonos apparatuur in. Wij kijken dan of dat je deze kunt inruilen volgens de voorwaarden van Sonos, waardoor je mogelijk kunt profiteren van een mooie korting!

Beekstraat 69, 6231 LE Meerssen