Briljant geluid voor
tv, muziek en meer

Slaapkamer. Keuken. Studeer- of hobbykamer. Er is voor elke kamer een draadloze speaker met een fantastisch geluid.

De draadloze speakers van Sonos zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken. Steek de stekker in het stopcontact. Download de gratis app. Maak verbinding met je WiFi-netwerk. Binnen enkele minuten kun je alle muziek streamen waar jij van houdt.

Sonos inbouwoplossingen

 

Ontwerp en installeer het smart sound system van je dromen. Bouw Sonos in in je huis of bedrijf, en bedien op gestroomlijnde wijze je muziek, wekkers, smart-apparaten en meer. Met de inbouwoplossingen van Sonos maak je je systeem zo goed als onzichtbaar en vul je je huis met fantastisch geluid zonder concessies te doen aan ruimte of design.

Sonos biedt onder andere de Sonance collectie inbouwspeakers. Voor in het plafond, in de muur of juist aan de muur. Combineer deze met een Sonos Amp. Met deze versterker maak je de Sonos-beleving ook mogelijk voor je vloer-, muur-, plafond-, buiten- en boekenplankspeakers.

Bespaar jezelf tijd en kopzorgen en laat ons je helpen om de juiste opties te kiezen en een Sonos-systeem te creëren dat aan al je behoeften voldoet. Van advies t/m installatie!

Voor bij de televisie

 

Laat je entertainment tot leven komen met het briljante geluid van Arc met Dolby Atmos. Bedien hem met de afstandsbediening van je tv, je stem, de Sonos-app, Apple AirPlay 2 en meer. 

Beleef tv-programma’s, films en games met het nauwkeurige en meeslepende geluid van Dolby Atmos. De naar boven gerichte drivers van Arc creëren een multidimensionaal geluidsveld dat zich om je heen beweegt, waardoor elke fluistering of explosie wordt weergegeven met een dramatische helderheid, detail en diepte.